Qui som? Serveis On som? Agroalimentari Sanitari Esportiva Escolar Edifici i oficines Obra i general Serveis - Neteja Sanitaria La neteja de centres sanitaris suposa una seriosa especialització i formació de tot el personal i de la pròpia empresa, fet que amb el pas dels anys, Master Clean ha assolit.

L’exigència d’aquests serveis suposa un repte per la nostra empresa que ens fa millorar dia a dia, considerant-nos especialistes en el següents tipus de serveis:

- RESIDÈNCIES GERIÀTRIQUES

- SALES DE DIÀLISI

- UNITATS D’HOSPITALITZACIÓ

Tot el nostre personal rep formació específica en neteja i desinfecció en aquestes zones, alhora que se’ls forma per tal que ajudin a malalts i avis en la seva recuperació/benestar, ja que considerem les nostres tasques d’importància vital, ja que diàriament estem en contacte amb els pacients d’aquests centres.

Els nostres protocols específics per zones de risc i els productes i útils utilitzats, ens garantitzen a nosaltres i als nostres clients la tranquilitat d’un servei excel·lent en quant a la neteja i desinfecció i sensible amb el sector en el que ens trobem.